Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Nárůst počtu kamer ve městě chápou mnozí jako útok na svou osobní svobodu. Celá řada Chrudimáků totiž nepotřebuje, aby jejich kroky...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Náhon, který začíná svůj tok jen pár kroků od zimního stadionu, pokračuje svým tokem přes letní plovárnu a rozlévá do „rybníku“ u stadionu...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Pacienti, kteří musí navštěvovat své ošetřující lékaře v budově „nové“ polikliniky, nemají vůbec snadný život. V létě tu byl provoz...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu se odehrála nemilá událost, která mezi veřejnost opět přinesla otázky po fungování městské policie. V úterý 6. června o půl...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Ve městě je několik lokalit, které se dají označit za problémové a i strážníci městské policie se do nich vydávají radši po dvou. Jedním z...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Ani prvního dubna neměli strážníci „na růžích ustláno“ a museli vyjíždět k opilcům, chmatácké mládeži a honili rovněž imaginárního psa v...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim/Slatiňany - Letošní vedra lezla leckomu na nervy, avšak provozovatelé letních koupališť si mnuli ruce. Nadprůměrné teploty a slunečné počasí...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim - Koupání na zdejší plovárně se nevyplatilo 39letému muži. Tam si ho totiž všimli policisté v civilu, kteří o něm věděli, že je v ...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Hrochův Týnec - Příliv desítek romských rodin do zdejších ubytoven, pokles cen místních nemovitostí, vzrůstající pouliční kriminalita a vandalismus...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Začátek letních prázdnin je ve městě už po 64 let symbolizován zahájením festivalu loutkového divadla, kterým je Loutkářská Chrudim....Celý článek »