Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 4 týdny
Chrudim - V pátek krátce před půlnocí spatřila hlídka městské policie na křižovatce ulic Václavská a Novoměstská vozidlo Ford Mondeo, které...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 8 hodin
Chrudim – U Penny Marketu ve Václavské ulici naproti nemocnici se stala minulý týden dopravní nehoda, u které potřebují dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 5 dnů
Chrudim – Další konkrétní ocenění pro Osobnost města Chrudim odsouhlasilo chrudimské zastupitelstvo na svém pondělíním jednání. Stane se jí Růžena...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Měla to být velkolepá ukázka budovatelského nadšení nového vedení radnice. Ne, řeč není o parkovacím domě na Moravově zahradě. Řeč není ani...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Jak jsme už před nedávnem informovali, při pohledu na stav některých chodníků v Chrudimi přestává veškerá legrace. Shodou okolností, po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Lokalita upomínající na zašlé přátelství mezi Chrudimí a ukrajinským městem Borzna se poslední dobou dostává na hlavní místo v počtu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Je před volbami a na opravy chodníků, které byly horkým volebním tématem u Chrudimáků i hnutí ANO 2011, už moc času nezbývá. Jak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Volby do Poslanecké sněmovny se blíží a s krátícím se časem roste i nervozita kandidátů. Nejinak je tomu v hnutí ANO 2011, kterému jeho...Celý článek »