Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Kvůli pirátům silnic přibyly po mnohaletých urgencích občanů na Podhůru nové značky. Co Odbor dopravy Městského úřadu Chrudim podnikl ke...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Priority jsou priority. Starosta František Pilný (ANO 2011) mluvil o vichřici už před volbami. V komentáři k návrhu rozpočtového opatření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Dne 29.1. v 7.35 hodin bylo na městskou policii oznámeno, že v Koželužské ulici došlo k napadení psa dvěma volně pobíhajícími psy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Psi, kteří pokousali desetiletého Čika, patří rodině, jejichž dcera se před nedávnem pohřešovala, když si údajně odešla vypůjčit učebnici...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Jízdní řády městské hromadné dopravy nejsou právě ideálně „vyladěné“. Stížnosti na návaznost linek jsou prakticky na denním pořádku....Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Stavba obchvatu utěšeně pokračuje, dopravní situace ve městě však příliš radostná není. Nejen vzhledem k uzavřenému kruhovému objezdu Na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Jedním z těch témat, která se objevují s pravidelností v diskusích mezi místními občany, je uvažovaná a dnes již také téměř legendární...Celý článek »