Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pardubicko – Policie pátrala od úterního odpoledne po dívce, která odešla z domova a možná cestovala vlakem směrem na Děčín za podezřelou skupinkou....Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Pardubice – Radost z úniku před spravedlností překazili policisté muži, který si vyhlídl u pardubického Poseidonu na nábřeží Závodu míru nic...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrast - Od pondělí pátrají policisté zdejšího oddělení po neznámém cyklistovi, který chtěl za jízdy okrást 61letou ženu. K události došlo před...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrast - Zdejší policie aktuálně pátrá po zloději, který ukradl měděné kabely. Zůstala za ním škoda za 45 tisíc korun.Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Pardubice - V době, kdy byly policejní hlídky zajišťovat veřejný pořádek při včerejším hokejovém utkání v okolí zimního stadionu, jsme přijali...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Bor u Skutče - Uplynulý pátek kolem sedmé hodiny ranní vyráželi policisté ze skutečského oddělení prověřit havárii VW Transporter, k níž došlo...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Nasavrky - Policejní oddělení v Chrasti se aktuálně zabývá případem opilce, jenž se nechoval dle podmínek sjednaných s nájemcem bytu, v...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Pardubice - Hned první školní den volala vychovatelka policisty s tím, že do internátu se nevrátil žák prvního ročníku.   Na ubytovacím...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - V sobotu 4. července v 08:30 hod. došlo v Hlaváčově ulici ve směru jízdy k vlakovému nádraží k dopravní nehodě, od níž jeden z...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Skuteč - Loni v listopadu jsme čtenáře informovali o případu falešného číšníka, který zmizel s osmi tisíci korunami, sotva se nechal zaměstnat....Celý článek »