Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Rozvod a následná tahanice o svěření dětí do péče může skončit buď v klidu, nebo destrukcí jakýchkoliv pozitivních vazeb na jednoho z...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Heřmanův Městec - Policisté zdejšího obvodního oddělení aktuálně stíhají 42letého neplatiče alimentů. Otec dvou dívek a jednoho chlapce zřejmě jenom...Celý článek »
vydáno před 10 let 36 týdnů
Heřmanův Městec - Policisté zdejšího oddělení stíhají 42letého otce dvou dětí, který pozapomněl na své rodičovské povinnosti. Neplatil na ně výživné...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka začala trestně stíhat 47letého muže, který na svou dceru neplatí výživné. Jeho dluh dosáhl půl milionu a třiatřicet tisíc...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Hlinsko -  Sedmadvacetiletého místního muže začala trestně stíhat chrudimská kriminálka za to, že si neplní svou povinnost, přispívat na výchovu...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Nejeden řidič se mohl v uplynulých dnech setkat na silnici při kontrole dopravní policií s neobvyklým úkazem. V rámci...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá dvojici podvodníků ve věku 53 a 45 let, kteří chtěli „lacino“ přijít k úvěru 600 tisíc korun. Jejich...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Předvánoční čas je tradičně spojen se sháňkou vhodných dárků, či nákupem nezbytných propriet na přípravu štědrovečerní večeře. Pro někoho...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - V úterý kolem šesté hodiny ranní byla policejní dopravní hlídka volána k místní nemocnici, odkud jim byla nahlášena nehoda...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka se od října zabývá případem nebezpečného pronásledování. Čtyřiatřicetiletý muž neunesl rozchod se svou přítelkyní a...Celý článek »