Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 6 týdnů
Pardubice - Kolem třetí hodiny odpoledne narazila policejní hlídka v jedné z místních ulic na 32letého řidiče Škoda Felicie, který krátce...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Pardubice - Krátce po poledni došlo u přechodu pro chodce na křižovatce Sukovy třídy s ulicí U Stadionu a Sladkovského, ke střetu osobního auta...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Holetín - V dopoledních hodinách vyráželi do uvedené obce na Hlinecku dopravní policisté, aby vyšetřili okolnosti dopravní nehody, která se tu...Celý článek »
vydáno před 9 let 36 týdnů
Chrudim/Podhůra - V časných ranních hodinách havaroval mezi těmito místy 29letý řidič, který neukočíroval svou jízdu s passatem. Ostrá...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Pardubice - V úterý v jednu hodinu ráno vyráželi dopravní policisté k vážné dopravní nehodě, která se stala v Dašické ulici....Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Pardubice - V ulici Na Drážce došlo v prostoru křižovatky s ulicí Dašická ke střetu Škody Fabie s 50letým cyklistou. Nehoda si vyžádala jeho těžké...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Bošov - V nočních hodinách narazila policejní hlídka z chrasteckého obvodního oddělení  v Bošově na Chrudimsku na 33letého opilce...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Strážníky, kteří zajišťovali veřejný pořádek při fotbalovém utkání, zaujal řidič, který velmi zvláštním způsobem odstavil své auto.Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Slatiňany/Kunčí - V pondělí před třetí hodinou ranní vyrážely složky integrovaného záchranného systému k havárii osobního auta značky BMW. To...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Rabštejnská Lhota - V neděli před 19. hodinou vyráželi dopravní policisté na silnici z Chrudimi na Rabštejnskou Lhotu. Důvodem byla havárie...Celý článek »