Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chtěla bych reagovat na článek o Binkových, který byl zveřejněn na webu Chrudimských novin, jenž se týkal údajně týraného psa ve vyhořelé chalupě v...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Konec roku je dobou, kdy dochází na bilancování a hodnocení. Periodika se obvykle plní více či méně vtipnými texty a většina zaměstnanců si...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim/Hodonín - Vlna solidarity se vzedmula poté, co byla veřejnost infomována o neštěstí, které potkalo rodinu bydlící v bývalé hájence v Hodoníně...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim/Hodinín - Silná bouřka se v noci na středu 8. července přehnala přes Českou republiku a tedy i Pardubický kraj. Hasiči zasahovali za...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Myslím, že se pan Kolář rozhodl dobře. Minimálně kvůli sobě. Po pracovní stránce byl relativně v pohodě, bohužel o jeho manželce to říct nemohu, s ní...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Poté, co se média zaměřila na případ týraného křížence, který dostal jméno podle obce, u níž byl nalezen - Rosi, vzedmula se obrovská vlna...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Hodonín/České Lhotice – V pátek před 15. hodinou se náhle vzňal zemědělský sběrač na trávu. Na místě zasahovala jednotka hasičů z Nasavrk a...Celý článek »
vydáno před 12 let 22 týdny
Chrudim - Nově otevřený psí útulek Technických služeb Chrudim v Sečské ulici se zmítá už po několika týdnech svého provozu v obrovských...Celý článek »