Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Kruhový objezd za nemocnicí významně usnadnil dopravu na nově vybudovanou první část obchvatu města. Přestože řidiči nejprve kritizovali...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Počet a umístění přechodů pro chodce ve městě bude stále „kamenem sváru“ mezi chodci, řidiči aut a městskými úředníky. Mnohde by totiž...Celý článek »
vydáno před 9 let 52 týdny
Chrudim - Na nebezpečný přechod přes silnici si v současnosti stěžují někteří z obyvatel největšího chrudimského sídliště U Stadionu. U...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Jízdní řády městské hromadné dopravy nejsou právě ideálně „vyladěné“. Stížnosti na návaznost linek jsou prakticky na denním pořádku....Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Chrudim – Obnova zeleně ve městě překvapivě nestagnuje, ale pokračuje dosazováním nových stromů. Někde však jde o poněkud kuriózní situaci. Třeba v „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Svého času místní veřejností hýbala kauza zvaná „discgolf“. Novou atrakci, údajně celosvětově uznávaný a populární sport, chtělo město...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – Stavba obchvatu utěšeně pokračuje, dopravní situace ve městě však příliš radostná není. Nejen vzhledem k uzavřenému kruhovému objezdu Na...Celý článek »