Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – To, co mnozí očekávali, se stalo skutečností. Z ulice Obce Ležáků ve směru od přejezdu ke kasárnám se stala jednosměrka a pořádně zatopila...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Pondělkem 15. dubna startuje na území města první z velkých letošních dopravních omezení. Vinou rekonstrukce chodníků a veřejného osvětlení...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Mimořádná sněhová nadílka pořádně zkomplikovala dopravu ve městě, když nepojízdná auta ucpala některé větší dopravní tepny. Výrazným...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 2 dny
Chrudim – Město Chrudim postupně opravuje sochy světců. Někde se využije zlato, jinde postačila mosaz. Aktuálně v Chrudimi pardubičtí památkáři...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Slatiňany/Presy– Přímo u jednoho ze zařízení Domova sociálních služeb Slatiňany se v úterý ráno srazil autobus s osobním autem. Nehoda si vyžádala...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Pro hasiče se ani během svátků nic nezměnilo. Ke dvěma událostem vyjížděli hasiči o Vánocích i do Chrudimi. V jednom případě museli uhasit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – V létě pomník na Janderově s citem restauroval Zdeněk Šmahel ve spolupráci s Markem Drahošem, který podle společného...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – V letošním roce shodou okolností u příležitosti 300. výročí blahořečení Jana Nepomuckého, přistoupilo město k realizování oprav sochy v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Dlouho očekávané otevření silnice Chrudim – Vlčnov dospělo dnes do zdárného konce. I přes nepřízeň počasí by měla být silnice průjezdná...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O tom, že ve městě stále někteří obyvatelé nemají přístup k nezávadné pitné vodě z vodovodu, ví málokdo. V 21. století by se přípojka k...Celý článek »