Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 22 hodiny
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 23 hodiny
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 2 dny
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 19 hodin
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 6 dnů
Chrudim – Rada města Chrudim schválila, aby se starosta František Pilný (ANO 2011) a uvolněný radní Aleš Nunvář (Piráti) vydali společně do...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 40 min
Chrudimsko – Ve středu 28. června před 15. hodinou byl vidět stoupat nad obcí Kočí černý dým v místech, kde je sběrný dvůr. Začala ale hořet...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 1 den
Chrudim – V rámci každoroční akce Dne zdraví se bude konat v Chrudimské nemocnici ve spolupráci s chrudimským Zdravým městem a Místní agendou 21...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 1 hodina
Chrudim – O nafukovací hale se uvažovalo už v roce 2019. Jednání s Pardubickým krajem a zdejším gymnáziem ale k ničemu nevedlo a město bylo odmítnuto...Celý článek »