Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Vychutnejte si Paříž s kouzelnými zákoutími a vydejte na Montmartre za Amélií, která se vepsala divákovi do duše svými citlivými...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Letní kino ožívá prvním jarním koncertem, který pořádá pro veřejnost spolek Hurá na výlet ve spolupráci se spolkem MaChr, a další budou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – I letos spolek Za Chrudim malebnou nezapomněl na bláznivé letošní setkání s věrnými diváky. V pátek 27. prosince v 17 hodin...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek 29. srpna od 21. hodiny promítne letní kino nový český film Petra Kolečka Přes prsty. Film z prostředí ženského...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Pořádně se vyspat, především v létě, to je pro mnohé z nás často neuskutečnitelná tužba. Nejen vedro nedovoluje otevřít okno a vdechovat osvěžující...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim - V pondělí 27.srpna v 21 hodin bude v letním kině promítnut film Ada na radnici. Jeden svět během 20 let vyrostl v největší...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Letní kino za budovou Muzea leží vzbuzuje mnoho kontroverzí. Primárním problémem, na nějž upozornil i diskutér pod jedním z článků...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim - Začátek promítání v letním kině se tento rok potýká s technickými problémy. Doufejme, že pátek třináctého nám tentokrát...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim - Sezóna letního kina pro letošek končí, na programu jsou poslední filmy a pak se tu diváci sejdou až na Vánoce. Pořadatelé vyslyšeli přání...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim - V letním kině bude promítnut ve středu 23. srpna ve 21 hodin krátkometrážní vítězný film studentského MichaelFestu – Starosta, jeho...Celý článek »