Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 dnů 2 hodiny
Chrudim – Vedení Nemocnic Pardubického kraje prý stále počítá s rozvojem Chrudimské nemocnice. Ale z dlouhodobého hlediska ne v takovém rozsahu, jak...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 3 dny
Chrudim – Jednání s hejtmanem Pardubického kraje Martinem Netolickým (3PK), kterého se účastnila i náměstkyně pro oblast zdravotnictví Pardubického...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Chrudim – Přípravy na zahájení stavby parkoviště v areálu Chrudimské nemocnice se protahují. Dosud se nedostatek parkovacích míst řeší parkováním na...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) zveřejnil po včerejším jednání krajského zastupitelstva bombastickou zprávu. Otevřit by se opět měla...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Personál v Chrudimské nemocnici pečuje o pacienty „zkrachovalé interny“ už přes rok. Kam se celá věc od července 2022, kdy byla...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Pardubice/Chrudim – Rok po odchodu primáře Tomáše Tomka z chrudimské interny to vypadá na zázrak. Před několika dny se podle zprávy z nemocnice...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Myslíte si, že by se politici spolu měli umět dohodnout bez ohledu na svoji politickou příslušnost? Před volbami  padají další a další...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Hitem letošních voleb je záchrana chrudimské nemocnice, která zastiňuje jiná důležitá témata, která mají komunální politici šanci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) jednal o dopravní situaci u nemocnice se starostou Františkem Pilným (ANO 2011) už na jaře 2020. Po...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Občané se obávají, že už se v hlavách investorů rodí lukrativní projekt a z Chrudimské nemocnice se stane co nevidět hlavně léčebna pro...Celý článek »