Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrast - Policisté zjišťovali okolnosti nehody, při které řidič autobusu přišel o zpětné zrcátko. K události došlo na chrasteckém náměstí....Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Pardubice - Na křižovatce Dubinské ulice a výjezdu z točny MHD v krajském městě došlo 23. června krátce po 16. hodině k dopravní nehodě.Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Bylany - Ve čtvrtek 17. října v 10.05 hodin došlo ve zmiňované obci k dopravní nehodě, při níž projíždějící auto srazilo chodce. Za...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Chrudim -  V pondělí vyráželi strážníci do ulic B. Martinů a Hniličkovy řešit neukázněné řidiče, kteří tam parkovali nedovoleným způsobem....Celý článek »
vydáno před 11 let 16 týdnů
Slatiňany/Sobětuchy/Bylany - Dopravní policisté se zabývají kuriózní nehodou, ke které došlo na silnici ze Slatiňan do Sobětuch. Opilá řidička...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Bylany/Heřmanův Městec - Ve středu vyrážela hlídka dopravní policie k nehodě auta, které narazilo d stromu.Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 den
Dražkovice/Mikulovice – Na silnici první třídy mezi Chrudimí a Pardubicemi na světelné křižovatce s odbočkou na Mikulovice se dnes ráno stala těžká...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »