Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Cyklisté a cyklistika obecně nemají v kopcovité Chrudimi příliš na růžích ustláno. Nedaleké Pardubice, které leží v „placaté“ polabské...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Mají cyklisté ve městě „na růžích ustláno“, nebo se naopak musí neustále strachovat o život? Radnice několik posledních let neustále...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Chrudim - Do Asociace měst pro cyklisty se nyní rozhodla vstoupit chrudimská radnice. Stane se tak na základě návrhu, který na minulém zasedání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Odbor územního plánování a regionálního rozvoje má konečně po dvou letech oficiálně nového vedoucího. V pondělí se na tom shodla Rada města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Vzduch už je čistý. Je na úřadě bezpečno? Jaké kroky podniká město proti šíření nemoci COVID-19, se Chrudimské noviny ptaly přímo starosty...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Ve vícero městech se dlouhodobě „usiluje“ o to, aby se stala takovou „malou Kodaní“ plnou kol. Děti jinak navštěvující základní umělecké...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
S Petrem Kopeckým jsem se poprvé setkal ještě před tím, než se započala má veleúspěšná dráha v nejčtenějších novinách Chrudimě. Protože mám rád vše...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Na budovách Městského úřadu Chrudim zavlál hned první pracovní den nového roku černý prapor. V pondělí 4. ledna totiž navždy opustil řady...Celý článek »