Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – O napadení malého psíka psy z Koželužské ulice Chrudimské i další místní noviny již informovaly. Kauza se dále vyvíjela, prozatím se zdá,...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Čtvrtek 14. dubna se pro strážníky městské policie stal dnem lovu na pobíhajícího pitbulla. Příslušník plemene, jež bývá často neprávem...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Jaro je v plném proudu a odkvétající šeříky dávají tušit, že se pomalu blíží léto. Takže pokud jste si užili jak chrudimský majáles a...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek pořádají úředníci Odboru sociálních věcí MěÚ Chrudim setkání v prostorách známého zájezdního hostince Obora v Trpišově. Kdo...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Chrudim - V úterý dopoledne upozornil strážníky místní občan, že na autobusové zastávce v Novoměststké ulici leží nějaké uhynulé...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Chrudim - Ve středu po 12. hodině si strážníkům stěžovala místní obyvatelka, že na Tyršově náměstí volně pobíhá pitbull šedobílé barvy. Než však na...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Chrudim - V neděli dopoledne přijali strážníci upozornění anonymního oznamovatele, že v blízkosti České spořitelny na Palackého třídě je...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim – V pondělí v půl desáté večer vyjížděli strážníci na oznámení ke Kateřině. Oznamovatel je upozornil na to, že tam volně pobíhají dva...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Trpišov – V pátek ráno přijali strážníci oznámení o dvou zatoulaných psech, kteří běhali po vsi a pronásledovali srnu. Když hlídka přijela na místo...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek v půl druhé odpoledne přijali strážníci oznámení, že na Tyršově náměstí volně pobíhá pitbull. Oznamovatelka jim současně...Celý článek »