Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 12 týdnů
Chrudim - Senior centrum zdejšího podnikatele Milana Jirušky, které se od zahájení stavby potýká s velkými finančními problémy, mělo být loni 30....Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - Problémy se chrudimského Senior centra asi jen tak nepustí. Poté, co byla na areál v blízkosti bývalého pivovaru uvalena exekuce z...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim - Senior centrum v areálu bývalého pivovaru provázejí od počátku stavby vleklé problémy a v poslední době i personální přesuny lidí...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – Ne příliš šťastné kroky a neuvážená rozhodnutí byla podle všeho příčinou problémů, do nichž se dostal zdejší podnikatel Milan Jiruška. Ten...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Programové prohlášení městské rady je plné slibů a často i jen obtížně realizovatelných snů. Občas se sice podaří některý z bodů splnit,...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim/Hradec Králové - Obžaloba viní chrudimského podnikatele Milana Jirušku z poškození finančních zájmů Evropské unie a z dotačního...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Chrudim - Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové obžalovalo z poškození finančních zájmů Evropské unie a z dotačního podvodu jednatele...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Společnost Senior Chrudim, jejímž jednatelem je podnikatel Milan Jiruška, je momentálně pod drobnohledem policie. Ta začala vyšetřovat...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Odbor hospodářské kriminality krajského ředitelství republikové policie začal v souvislosti s fungováním Domova pro seniory v areálu...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Prozatím poslední zasedání sociální a zdravotní komise, která je poradním orgánem městské rady, bylo plné vzrušení a diskusí. Členové...Celý článek »