Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 13 týdnů
Pardubice - V době, kdy byly policejní hlídky zajišťovat veřejný pořádek při včerejším hokejovém utkání v okolí zimního stadionu, jsme přijali...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Lukavice/Výsonín - Chrudimští profesionální hasiči vyjížděli v pátek v 10.55 hodin k nehodě osobního auta s nákladním. Ke srážce...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Kočí - Dnes před osmou hodinou ranní narazil řidič osobního auta Renault Clio do stromu. Nehoda, k níž došlo poblíž obce Kočí na silničním tahu...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Dražkovice - V pondělí před 16. hodinou těžce havaroval v této obci u Pardubic mladý motorkář. Za nehodou stála zřejmě velká rychlost, ve které...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Chrudim - Policie se začala zabývat příčinou úmrtí třiadvacetileté Pavlíny Jeníčkové ze sídliště U Stadionu. Zemřela den po oslavě svých...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim - Devětapadesátiletá Eva Š. dává zdejší nemocnici za vinu, že jí ochrnula polovina těla vlivem provedené lumbální punkce. V nemocnici byla...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim - V sobotu ve čtvrt na deset ráno volal operační důstojník Policie ČR strážníkům a požádal je o asistenci v hospodě U Džbánu, kde měl ležet...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Chrudim – Nebýt plošného zkazu návštěv Chrudimské nemocnici by asi brzy hrozil personální kolaps. Je na tom s personálem dlouhodobě bídně. Byl tedy...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 17 hodin
Pardubice/Chrudim – Situace na místě je velmi náročná. Silně podmáčená zem a vydatný déšť komplikuje práci hasičům i dopravní policii. Policie stále...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim – Přes informace o omezení provozu na jednotlivých oddělení napříč nemocnicemi v Pardubickém kraji se nakonec chrudimská porodnice rodičkám...Celý článek »