Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudim - Několik historických domů v centru města buď změnilo majitele, nebo se o jejich prodej současní majitelé neúspěšně pokoušejí. Nového...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Zatímco třeba v hlavním městě využili skulinky v neobratném opatření a některé předzahrádky se tam otevřely dokonce už na začátku dubna,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 dny
Chrudim – Kdo ví, jak to bylo s popadanými květináči. Kdo sleduje dění ve Filištínské ulici pravidelně, ten ví, že tu atmosféra občas pěkně houstne,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – Stává se z toho nemilá tradice. Opravy omítek domů v samém srdci města, výkladní skříni zdejší historické architektury, doprovází jeden...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Nemovitosti patřící městu jsou mnohdy v nevyhovujícím stavu. Občas se sice podaří pěkná rekonstrukce – ukázkovým příkladem je třeba dům...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Příprav na druhý ročník festivalu „Zlatá Pecka“, jejž starosta města Petr Řezníček (SNK – ED) neváhal označit za konkurenci „Smetanovy...Celý článek »
vydáno před 5 let 37 týdnů
Chrudim – Zdejší úřednické a politické elity v rámci předvolebního „podkuřování“ voličům v posledních měsících šíří zprávy o nabírání zkušeností v...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Probíhajícího čištění ulic a parkovišť ve městě si všiml asi každý. Není sice vidět přímo metaře s košťaty, lopatami a vozíky, kteří by se...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Filištínská ulice leží jen několik kroků od „velitelství“ místní městské policie. Přesto se tu v nepravidelných intervalech dějí nepravosti...Celý článek »