Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kromě Sporthotelu a hájovny v Městských lesích rozšiřuje město Chrudim nouzové ubytovací kapacity pro ukrajinské uprchlíky o bývalou budovu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Jako zástupce rodinné firmy, která se zabývá dřevovýrobou specializující se na luxusní dýhu, přivítal ve středu podnikatel Jan Ficek...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Pardubice – V pondělí se zavřou v Pardubickém kraji na 14 dní střední školy, ale nikdo neví, jak bude vše pokračovat. S řešením, jak vyzrát nad touto...Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – Pohádka s dobrým koncem, nebo náplast na zhrzené srdce opuštěné Holanďany? I takové otázky vyvolává nejnovější uzavřené partnerství mezi...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Senior rezidence sídlící Na Kopečku stačila už přijmout první klienty a nyní se personál připravuje na Den otevřených dveří. Veřejnost tak...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Nejeden řidič se mohl v uplynulých dnech setkat na silnici při kontrole dopravní policií s neobvyklým úkazem. V rámci...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá dvojici podvodníků ve věku 53 a 45 let, kteří chtěli „lacino“ přijít k úvěru 600 tisíc korun. Jejich...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Předvánoční čas je tradičně spojen se sháňkou vhodných dárků, či nákupem nezbytných propriet na přípravu štědrovečerní večeře. Pro někoho...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - V úterý kolem šesté hodiny ranní byla policejní dopravní hlídka volána k místní nemocnici, odkud jim byla nahlášena nehoda...Celý článek »