Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Luže - Na prstech jedné ruky si mohl spočítat 20letý muž, kolikže dnů mu trvá do vypršení trestu zákazu řízení motorových vozidel. Jeho nerozvážnost...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - Rok se s rokem sešel a opět tu máme o víkendu akci, která připomene, jak dokáže být člověk krutý a nelítostný. Pamětníci i ti, kterým...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Skuteč/Proseč - Ve čtvrtek v půl deváté večer si strážníci zdejší městské policie všimli červené fábie přijíždějící na parkoviště u obchodu...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Skuteč/Luže - Správa a údržba silnic Pardubického kraje (SÚS Pk) se pustí letos na jaře po četných stížnostech motoristů a intervencích skutečské...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Skuteč/Luže - Od února se policisté zdejšího oddělení zabývali případem vloupání do jedné z chalup v Luži. Podle policejního mluvčího...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Luže/Skuteč/Štěpánov - V půl jedenácté večer došlo na silnici poblíž Skutče mezi jeho místní částí Štěpánov a obcí Luže k havárii osobní...Celý článek »
vydáno před 10 let 28 týdnů
Skuteč/Štěpánov - Až tři roky vězení kromě jiného hrozí muži, kterého stíhá zdejší policie za to, že v opilosti usedl za volant svého auta a...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Skuteč/Luže - Policie ČR ve Skutči oznámila třiatřicetiletému muži z Luže podezření ze spáchání přečinu krádeže. Loni v ...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Skuteč - Zdejší republiková policie kontrolovala v pondělí před 15. hodinou 29letého řidiče osobního vozidla značky Opel a zjistila přitom, že mu...Celý článek »