Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Na zhotovení bronzové pamětní desky s hlavou Emila Zátopka pro letní stadion se vyčlenilo 185 tisíc korun. Na sportovišti bude součástí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Dlouho očekávaná změna názvu už je kousek od realizace. Radní města Chrudim v pondělí doporučili zastupitelstvu schválit pojmenování...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Nic netrvá věčně. Dokonce ani životnost umělého trávníku není nekonečná. Čas od času je třeba ho vyměnit, ovšem jde o akci, která je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Připomínat si slavné osobnosti, jež jsou svázané s minulostí, ale také se dny nedávno minulými v druhém největším městě Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Přejmenovávání některých míst ve městě podle všeho nebere konce. Po vášnivých diskusích, zda Velký sál v Muzeu má nést jméno Zdeňka Fibicha...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim – Městští zastupitelé, kteří se sejdou ke svému jednání v pondělí 20. března, budou mít na svém jednání celou řadu zajímavých bodů. Jedním z...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Práce na rekonstrukci tribuny letního stadionu MFK jsou u konce. Budova získala novou střechu, sedačky, okna a také venkovní plášť prošel...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Přestože blížící se zima podstatně zpomalila probíhající práce na rekonstrukci tribuny stadionu MFK v ulici V Průhonech, zcela zastaveny...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Na statisíce korun si teď přijdou některé zdejší základní školy. Kdo by však čekal investice do zateplování fasád, bude zklamán. Peníze z...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chrudim - Na vytržení z prázdninového času se teď musí připravit městští zastupitelé. Ministerský úředník totiž neodpočívá ani v době letních veder a...Celý článek »