Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Zájem obyvatel města o dění na radnici, je v Chrudimi enormní. Faktická snaha dosáhnout nějakých zlepšení však povážlivě kolísá. Jednou z...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Pro někoho premiéra, pro jiné několikrát absolvovaný kus. V pondělí 5. listopadu 2018 se poprvé po skončení komunálních voleb sejdou...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Volební rok se ve městě začíná dostávat do obrátek.Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Letní kino vstalo z mrtvých. Tento fakt musí připustit každý. I ten, komu se třeba akce pořádané v areálu za budovou Muzea příliš...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Postavit se neutěšenému stavu střechy Muzea a zacelit díry, jimiž zatéká. Takové je rozhodnutí městské rady a v brzké budoucnosti nejspíš i...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly, záležitosti areálu bývalého letního kina se opět dostaly na pořad jednání městské rady. Ta totiž v...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Nekonečný příběh připomínají jednání, setkání a rokování týkající se areálu bývalého letního kina za budovou Muzea. Po letech emotivních...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Práce, jíž se věnují starosta a místostarostové, zůstává pro případné zájemce velkou neznámou. Radnice sice nabízí na svém webu aplikaci,...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Městský architekt Marek Janatka a stavební komise vedená zastupitelem města a architektem Karlem Thérem se zabývali z podnětu radních...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - Diskuze o budoucnosti bývalého letního kina přilákala do chrudimského Spolkového domu necelých čtyřicet lidí. Většinu z nich...Celý článek »