Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Kruhové objezdy ve městě mnohdy nevyhovují současnému stavu dopravy. „Kruháky“ u nemocnice a u Kauflandu pravidelně trpí pod nadměrnými...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Chrudim - V pondělí krátce před půl osmou večer se strážníkům dostala informace o poškozeném středovém ostrůvku na kruhovém objezdu u chrudimské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Dnes dokončili pracovníci povolané firmy provizorní zpevnění nedávno propadlé zdi před restaurací Kateřina. Starosta slibuje, že pytle brzy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Nadměrné náklady a jejich cesty přes kruhové objezdy jsou velkým tématem, které rozděluje veřejnost. Jedna její část vidí za volanty...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Uzavřená polovina kruhového objezdu u nemocnice nikomu moc radosti nepřinesla. Přesto je nutné křižovatku upravit a plastové díly vyměnit...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim - Městští radní v květnu mimo jiné schválili výsledky výběrového řízení veřejné zakázky na zařízení pro měření úsekové rychlosti vozidel a...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Na posledním loňském jednání městského zastupitelstva stačilo „postrašit“ místostarostu Jaroslava Trávníčka (ČSSD) vedením Ředitelství...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Malé opakování setkání, které Chrudimští patrioti uspořádali v prosinci roku 2015 se chystá na středu 1. listopadu. V pět hodin se opět v...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim – Společnost Homa Holding, která vlastní hotel Bohemia, vyrukovala opět s návrhem dostavět parkoviště před hotelem. Opět ale nejde o...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Žádost firmy Homa holding o změnu v projektu výstavby parkoviště rozdělila místní politiky. Zatímco část zastupitelů byla přesvědčena o...Celý článek »