Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim - V měsíci listopadu měla Malá cena Monaka jednoznačného vítěze. Desetikilometrovou trať zvládl naprosto nejlépe pardubický Miloš...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Monako - Ani v měsíci září nechyběl v monackých lesích tradiční závod.  V pořadí již 344. Malá cena Monaka přinesla vítězství...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim - V neděli 17. prosince se na monackých tratích uskutečnila závěrečná Malá cena Monaka právě končícího roku. Běžci se s mrazivým...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Monako  - Malá cena Monaka se již stala nejen mezi chrudimskými, ale i běžci z širokého okolí velmi populární. Stále jí vyhledávají....Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim - Tradiční Malá cena Monaka napsala v měsíci červnu již své 322. pokračování. Na tradičních okruzích se tentokrát sešlo přesně 122...Celý článek »
vydáno před 7 let 19 týdnů
Monako - Letos předposlední Malá cena Monaka přinesla nového vítěze. Při svém prvním startu na monackém okruhu zazářil prostějovský Pavel Dvořák,...Celý článek »
vydáno před 7 let 38 týdnů
Monako - Velmi zajímavý závod byl k vidění koncem června na monackém okruhu, kde se objevila i velká jména. Konkrétně Lukáš Gdula, který se již za...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Monako - Až do minulé Malé ceny čekali pořádající KRBáci téměř 20 let, než jejich reprezentant vítězně proběhne cílem tohoto závodu. A hned při té...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Monako - Tučným písmem se do statistik Malé ceny Monaka zapíše ta únorová s pořadovým číslem 319. Chrudimský běžec Michal Honzíček nenašel na domácí...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Monako - Již 316. Malá cena Monaka se běžela pod názvem Cena Evy Novotné a přinesla řadu osobních rekordů, nového člena „stovkařů“ a další z mnoha...Celý článek »