Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Hashtag #weareoneteam, který provází chrudimský tým, nabírá v posledním období vzhledem k pandemii koronaviru zcela nový rozměr. A fanoušci...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, poslední loňské jednání městského zastupitelstva bylo všelijaké, jen ne klidné. O nejdelší diskusi...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté zvládli odvetné derby s vysokomýteckým Nejzbachem, následně již jejich zrak směřuje k blížícímu se Final Four Poháru...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Programové prohlášení městské rady je plné slibů a často i jen obtížně realizovatelných snů. Občas se sice podaří některý z bodů splnit,...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Zastupitelé za hnutí ANO 2011 jsou znepokojeni situací na radnici města Chrudim týkající se financování prioritních sportů. Nebereme na lehkou váhu...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Na současné vedení zdejší radnice padl stín podezření, že manipuluje s veřejnými prostředky a navíc s nimi i nehospodárně nakládá. Důvod k...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - Městský zastupitel a jednatel firmy Era-Pack Chrudim Jozef Lörincz (SNK-ED) se rozhodl dál nemlčet a postavit se proti politice vedení...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Boj mezi příznivci nejrůznějších sportů připomínalo chvílemi pondělní zasedání městského zastupitelstva. Na programu jednání byly totiž i...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Společnost Era­ Pack začala stavět v bývalém vojenském "Depu" v Pardubické ulici čtyři nové objekty - dvě skladové haly, výdejnu skladu a...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Futsalisté ERA-PACKu mají před sebou poslední výjezd v rámci základní části. Pro další vítězství si pojedou do Brna, kde změří síly se...Celý článek »