Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Keře před domy číslo popisné 790 a 791 na Palackého třídě zmizely. Tohoto smutného faktu však hbitě využili někteří řidiči a uvolněný...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - Stížnosti míří v současnosti na hlavu šéfa městských sportovišť Luďka Marouska. Lidem se totiž nelíbí přerostlé stromy a keře, které v...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na Borzně se dnes dopoledne rozezvučely pily. Technické služby Chrudim tu pod drobnohledem techničky Kateřiny Jánské (ODS) prováděly podle...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 2 dny
Chrudim – Pouhý měsíc už jen zbývá do otevření zbrusu nového kluziště, které se právě buduje na místě starého skateparku. Ředitel Sportovních areálů...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 13 hodin
Chrudim – Hrubá stavba knihovny v Topolské ulici sice postoupila do své předposlední etapy a tiskový úsek města Chrudim vyšplhal dokonce i na...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 13 hodin
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Nadšenci to vyřešili po svém a navzdory návštěvnímu řádu se na ploše určené pro ježdění rozmáhají nápisy začínajících sprejerů. Po měsících...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim vykázaly v minulém roce kladný hospodářský výsledek. Rozpočet ale zatěžovaly i zbytečně vynaložené náklady....Celý článek »