Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim/Hradec Králové - Dvacetiletá dívka oznámila policii, že si na jednom z internetových portálů vyhlédla mobilní telefon Apple a na jeho...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Aktivista Miloš Cach si za nápisy na chodnících, kterými se snažil vyjádřit své protipolitické názory, od soudu odnesl čtyřměsíční trest...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - V pořadí už čtvrté pokračování mělo ve čtvrtek u soudu projednání brutálního postupu dvou strážníků z Lázní Bohdaneč. Přestože...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Kriminalisté se zabývají případem třicetiletého zaměstnance společnosti poskytující svým klientům finanční služby. Obvinili ho z...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim – Podezření z přečinu podvodu sdělil v pondělí vyšetřovatel kriminální služby dvaašedesátiletému muži. Z kraje minulého roku si začala...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Chrudim - Městské zastupitelstvo se takřka jednomyslně zavázalo přispět v letošním roce až milionem korun na provoz Domova seniorů Chrudim...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Chrudim – Díky své duchapřítomnosti si žena z Pardubic, která čelila podvodu, zachránila jmění ve výši půl milionu korun. Jako obyčejně se v telefonu...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 1 den
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 3 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »