Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 4 dny
ČR/Pardubický kraj – Čtete správvně, termín, kdy přejde majetek, o který se nikdo nepřihlásí, do rukou státu a následně se vydraží a zároveň se bude...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 13 hodin
Chrudim – Letos proběhl první ročník celostátní soutěže Zelená obec roku. Mezi města a obce ČR, které razí zodpovědný přístup k životnímu...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 3 dny
Chrudim – Chrudimská pobočka Unicorn má stále větší potenciál a získává stále lepší renomé. Nejenže úspěšně pracuje na řadě energetických...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Podle posledních výzkumů se životnost solárních panelů pohybuje okolo 25 let. Kromě budovy OSPODu v Pardubické ulici a areálu...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Před letošními komunálními volbami se zdá, jako by snad volič neměl jinou možnost, než volit hnutí, které na něj vykukuje z většiny plakátů...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Rekonstrukce budovy číslo popisné 77 na Resselově náměstí, kde sídlí nejužší vedení města, je v plném proudu. Na posledním jednání...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim – Jedním z bodů o němž před týdnem jednali městští zastupitelé, bylo i přistoupení k Asociaci energetických manažerů měst a obcí. Radnice již...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Centrum města, konkrétně Resselovo náměstí, prochází v posledních týdnech celou řadou oprav a rekonstrukcí. Nového ciferníku se tak dočkaly...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Radnice se rozhodla prodat další městskou nemovitost. Po domu v Poděbradově ulici, rekreační chatě ve Skutči a Charvátově vile v...Celý článek »
vydáno před 10 let 28 týdnů
Chrudim - Pozorným čtenářům Chrudimských novin jistě neuniklo, že je chrudimská radnice vůči naší redakci už delší čas skoupá na slovo a že její...Celý článek »