Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Celý první díl obchvatu města byl předán do užívání a doposud není jasné, jak se tím doprava ve městě změní. Dojde k jejímu zahuštění spíše...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 1 den
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudim – Po mnoha desítkách let bude v Chrudimi již brzy odhalena nová originální socha financovaná kompletně ze soukromých zdrojů. V blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Kvůli tomuto materiálu prý starosta František Pilný (ANO 2011) svolal včerejší zastupitelstvo. Titul čestného občanství udělí město Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim − V atraktivní lokalitě centra města Chrudim v Poděbradově ulici se od minulého roku staví nová rezidence s luxusními byty. Všechno běží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudimsko – Od spolku Naše Třibřichy přišla městu Chrudim petice s nesouhlasným stanoviskem k variantě 3 severozápadního obchvatu, na kterou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Bude to „o prsa“, ale nakonec silničáři stihnou otevřít obchvat Chrudimě, respektive nedalekých Slatiňan v termínu. Původně sice naříkali,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Slatiňany/Orel - O tom, jak ničí stavba obchvatu nervy mnoha obyvatel, jsme vás už před nedávnem informovali. Potvrzuje to i případ, kdy někdo...Celý článek »