Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Chrudim – Na místě nynější rezidence v Poděbradově ulici stál kdysi dům, ve kterém žil s rodinou chrudimský buditel Karel Pippich. Slavnostní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – V Galerii Art Chrudim budou od soboty až do 11. března k vidění dvě zajímavé a částečně i prodejní výstavy. Vernisáž se koná od 15 hodin a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Škrovád – Podzim už se hlásí a s ním je tu opět díky Okrašlovacímu spolku Škrovád oblíbené kamenosochání ve škrovádských skálách pod vedením...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Tento týden se konala zajímavá vernisáž výstavy dvou mladých umělců, kteří spolu tři roky tvořili v jednom ateliéru. V Chrudimi je to...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 dny
Chrudim – Muzeum barokních soch (MUBASO) nefunguje. To ví ve městě nejspíše každý. Závěry, které z tohoto evidentního faktu dělá, jsou však člověk od...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Zlaté svatby, vítání občánků a gratulace jubilantům má ve své gesci komise pro občanské záležitosti rady města. Předsedou komise je...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Město by se rádo, přes svůj nesporný handicap, jímž je členitý povrch, zařadilo mezi cyklistické velmoci. Alespoň v tomto duchu často...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim – Město se po nejnovějším rozhodnutí radních zařadí mezi špičku v celé České republice. V brzké době by mělo být možné platit za parkování...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Na dotace, které umožňují majitelům historických nemovitostí opravovat své domy, dosáhnou nejen městské instituce. Desítky tisíc jak z...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy rady města podle svého předsedy Romana Málka (Koalice pro Chrudim) nezahálí. Stále hledá nového partnera ze...Celý článek »