Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim - Ve středu 15. února v 19 hodin vystoupí v Divadle Karla Pippicha folkové skupiny Žalman a spol. & Strunovrat. Vedle...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - V Malém sále Divadla Karla Pippicha se v úterý 12. dubna od 19 hodin koná mimořádný "dvojkoncert" folkových kapel Pouta a Devítka....Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - „Březen, za kamna vlezem.“ Toto staré pořekadlo jakoby v posledních dnech nedávalo zapomenout, že od Vánoc nás skutečně dělí jen pár...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - V minulých tipech jsem se zmýlil s chrudimským masopustem a nikdo z laskavých čtenářů mne na mou chybu neupozornil. Takže...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Chrudim - Advent je tady. Ano, ač se to nezdá, skutečně se v neděli otevírá doba toužebného čekání na Spasitele pro katolíky, pro ostatní čekání...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Ochoz - V této obci u Nasavrk se v místním Muzeu zločinu, hospodě a penzionu Galérka uskuteční v pátek 28. listopadu v 16 hodin slavnostní zahájení...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Nasavrky - Petr Šotta, skupina Slunovrat a Město Nasavrky pořádají v sobotu 5. července na letní terase hotelu Šustr I. ročník festivalu folkové...Celý článek »