Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - Kriminálka stíhá 28letého muže, který týral své rodiče a sestru. Byl obviněn ze zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí.Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - Až desetiletý trest může čekat 36letého muže, kterého v těchto dnech začala stíhat zdejší kriminálka hned pro dva zločiny vydírání a...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Do jedné z místních heren přišel kolem patnácté hodiny 52letý muž z Brna. Chvíli si uvnitř mapoval situaci, pak zašel na WC, a...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Chrudim - V minulých dnech zahájil zdejší policejní komisař trestní stíhání tří mužů ve věku 19, 25 a 27 let. Převážně jim je přičítána...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - V minulých dnech prověřovali policisté zdejšího obvodního oddělení případ krádeže benzinu. Šlo o ujetí bez placení, ze kterého se...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Pohled - Ve středu v dopoledních hodinách vyrážela policejní hlídka z Heřmanova Městce na oznámení, které se týkalo pokácení pěti stromů, z...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Pardubice - Policisté dopadli 28letého muže a 32letou ženu, kteří měli na svědomí několik krádeží a dohromady za nimi zůstala škoda za více než 150...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Zdejší policii se podařilo dopadnout zloděje ve věku 29, 30 a 30 let, kteří se zabývali krádežemi oleje z transformátorů. Na první z...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Heřmanův Městec - Policistům zdejšího oddělení se podařilo v minulých dnech dopadnout dva zloděje, kteří mají na svědomí krádež kabelů a dalších...Celý článek »
vydáno před 12 let 3 týdny
Chrudim/Třemošnice - Chrudimské kriminálce se vydařil další velký úlovek. Zdejším pátračům se totiž podařilo vypátrat osobu, na kterou byl vydán...Celý článek »