Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 11 týdnů
Prachovice - Ve středu před 11. hodinou vyrážely k nahlášené havárii osobního auta dvě jednotky hasičů. Ke karambolu došlo poblíž místní pošty....Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Předhradí - V neděli v 23.01 hodin vyjížděli profesionální hasiči z Hlinska na silnici z Předhradí do Lažan. Důvodem byla havárie...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Horka/Silnice - Pár minut před druhou hodinou ranní do sebe napálila v místnbí křižovatce dvě osobní auta, konkrétně Ford Galaxy a Volkswagen...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Vítanov - V pátek před 18. hodinou vyráželi do uvedené obce na Hlinecku hasiči, zdravotníci a také policisté poté, co jim odsud byla nahlášena...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Břehy/Sezemice/Podhradí - Hasiči, zdravotníci i policisté měli po celou sobotu plné ruce práce. Vyráželi k desítkám dopravních nehod v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Časy - Do této obce na Pardubicku vyrážely hodinu před půlnocí jednotky hasičů k ohlášené havárii osobního auta. To zůstalo převrácené na střeše...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Chrudim - Ve středu po 17. hodině vyjížděli hasiči k dopravní nehodě, která se stala při výjezdu ze Slatiňan na Nasavrky u odbočky na Kunčí....Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim – Závody automobilové rallye mají celou řadu příznivců, ale též odpůrců. Odpůrcům vadí především potenciální nebezpečí, jež hrozí jak...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Pondělní ráno bylo pro leckoho nepříjemným překvapením, zvláště měl-li se vydat po svých do práce, či vyrazit s autem na...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Hrbokov/Vápenný Podol - Hasiči vyráželi k havárii dodávky, která poblíž Vápenného Podola ve směru na Hrbokov narazila do stromu. Na místo...Celý článek »