Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Nejeden řidič se mohl v uplynulých dnech setkat na silnici při kontrole dopravní policií s neobvyklým úkazem. V rámci...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chroustovice - V sobotu krátce po 14. hodině zasahovali chrudimští hasiči v této obci, kde došlo na silnici číslo I/17 k vážné dopravní nehodě.Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Chroustovice - V pondělí ráno objevili učni zdejšího odborného učiliště pod okny internátu svého 16letého spolužáka ležet v tratolišti krve. Doposud...Celý článek »
vydáno před 12 let 6 týdnů
Skuteč - Chrudimští dopravní policisté vyjížděli v úterý odpoledne k první letošní dopravní nehodě motorkáře, který havaroval v...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Zajímá vás, jak se žilo v Chrudimi v minulých staletích? Pak si určitě nenechte ujít zajímavou přednášku, která proběhne tento týden ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 hodin
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudimsko – Řidič vystoupil z autobusu a odešel. Scéna jako z Obecné školy, kde učitelka zasažena inkoustem odchází do polí. Společnost Arriva...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Stávající ceník je platný už deset let a kumulovaná inflace 22,6 procent, klesající tržby za úbytek cestujících a zvyšování cen za...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »