Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 26 týdnů
Holetín - V dopoledních hodinách vyráželi do uvedené obce na Hlinecku dopravní policisté, aby vyšetřili okolnosti dopravní nehody, která se tu...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Holetín - Ve čtvrtek před čtvrtou hodinou odpolední zde došlo ke kuriózní dopravní nehodě, při níž 35letý řidič nákladního auta s návěsem...Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Holetín - Že se řídit opilý nevyplácí, teď už ví i 20letý mladík, který před jízdou požil zhruba 15 piv. Se svým fiatem poblíž Holetína přecenil své...Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Rozhovice - Kolem 19. hodiny došlo poblíž této obce k dopravní nehodě, při níž se čelně střetla dvě osobní auta. Následky nebyly naštěstí...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Holetín - V této zhruba tři kilometry vzdálené obci od Hlinska kdosi neznámý v období od loňského prosince do počátku letošního května...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Pardubice - Dnes krátce po šesté hodině ráno vyráželi hasiči k dopravní nehodě na Dubinu. Ve směru na Sezemice se tady čelně střetla dvě osobní...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Chrast/Včelákov - Hned u dvou dopravních nehod během krátké doby zasahovali hasiči z Chrudimi a z Hlinska. Nejprve v pondělí před půl...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 3 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 4 hodiny
Chrudimsko – Rekonstrukce pověstného železničního mostu v nejdelší vesnici na Chrudimsku je zdárně u konce. V Holetíně, který se díky „...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »