Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 18 týdnů
Trhová Kamenice - V úterý v 09.36 hodin vyrážela jednotka profesionálních hasičů z Hlinska k vážné dopravní nehodě, která se...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Trhová Kamenice - Dnes čtvrt hodiny po deváté dopoledne vyráželo do zmiňovaného městyse celkem devět požárních jednotek. Na pomoc mířili...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 6 dnů
Pardubice/Chrudim – Situace na místě je velmi náročná. Silně podmáčená zem a vydatný déšť komplikuje práci hasičům i dopravní policii. Policie stále...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Hrochův Týnec/Stíčany – Ve středu ráno se stala v Nádražní ulici poblíž vlakového přejezdu u místního nádraží a firmy NIKA Logistic vážná dopravní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudimsko/Luže – Včerejší včasný a profesionální zásah hasičů a Letecké služby Policie ČR zachránil život paraglidistce, která uvízla na stromě....Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudimsko-Hlinecko – Zatímco modernizovaná silnice mezi Vršovem a Trhovou Kamenicí je již od října průjezdná, za necelý měsíc se budou moci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Než nás vláda opět zavře doma a dá hostinským poslední ránu z milosti, pojďme se ještě podívat, kam o nadcházejícím víkendu vyrazit....Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Další květnový víkend je tu a s ním i typické počasí, jež s sebou většinou přináší svatý Medard. Mělo by tedy pršet, žádné velké teplo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Pardubice - Jedním z důležitých krajských projektů v oblasti silniční infrastruktury je modernizace silnice z Třemošnice do Trhové...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Trhová Kamenice - Lyžujete rádi? A chcete se zúčastnit pravých závodů ve slalomu? Příští víkend máte šanci! Skiareál Hluboká připravil pro děti a...Celý článek »