Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - Dnes hodinu po půlnoci žádala strážníky o pomoc žena, ke které se dobýval její opilý syn a agresivním způsobem se od ní domáhal peněz. Žena...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Hlinsko - Zdejší policie aktuálně stíhá 22letého muže, který neunesl rozchod se svou přítelkyní a že si našla novou známost.Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Pardubice - Strážníci městské policie prováděli jako obvykle dohled nad veřejným pořádkem při konání hokejového utkání tentokrát s týmem...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice/Svítkov - Na jedno z místních policejních oddělení dorazilo oznámení od 22leté ženy, která se domáhala pomoci. Uvedla, že byla předešlého...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Chrudim - Muž chvíli policisty balamutil, že vedl kolo a nešťastně upadl, než se přišlo na to, že se odvážně pustil do krkolomného sjezdu po schodech...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Jenišovice/Štěnec - V lednu zmiňovaným místem projížděl na neregistrovaném motocyklu Jawa 50Q 61letý muž, navíc bez patřičného řidičského...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Skuteč - Policisté zdejšího obvodního oddělení stíhají dva bratry ve věku 19 a 23 let, kteří se před časem do sebe pustili na jedné taneční...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chroustovice - V pondělí ráno objevili učni zdejšího odborného učiliště pod okny internátu svého 16letého spolužáka ležet v tratolišti krve. Doposud...Celý článek »
vydáno před 11 let 22 týdny
Chrudim - V neděli po deváté hodině ranní se strážníkům dostala informace, že v restauraci, běžně nazývané „U Mosťáka“, je namol opilý muž...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - V sobotu necelou hodinu před půlnocí si strážníkům stěžovala žena z Revoluční ulice, že jí zmlátil její bývalý manžel. Napadenou...Celý článek »