Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Školní rok nám úspěšně začal, děti prozatím chodí do vzdělávacích ústavů – než je strana a vláda opět pozavírá, protože se blíží chřipková...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Kdo jiný by měl začátkem prosince přijít než svatý Mikuláš se svými anděly a čerty? Pokud jste stále ještě nepodlehli tlaku liberální...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Babí léto je podle všeho definitivně u konce a čekají nás dokonce noční mrazíky. Přesto i v této době, kdy se pomalu chystáme na Dušičky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Bítovany - V úterý po třetí hodině odpolední došlo v uvedené obci k dopravní nehodě, konkrétně ke střetu nezletilého cyklisty s ...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Týden se nachýlil a s jeho pomalým přechylováním k víkendu jsou tu i všemi milované a oblíbené tipy, jejichž čtenářů stále...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Bítovany - V sobotu jen pár minut před půlnocí se zde 21letý mladík, coby řidič osobního auta značky Fiat, trefil nejprve do oplocení přilehlého domu...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Bítovany - Kolem 14. hodiny havarovala v uvedené obci 39letá řidička Škody Felicia. Podle policejní zprávy pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Bítovany/Hošťalovice/Vysočina - Celkem tři obce z Chrudimska se budou letos ucházet ve dvacátém jubilejním ročníku soutěže Vesnice roku o tento titul...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Bítovany - Restaurace a penzion U Nováků pořádá ve středu 30. dubna od 17 hodin Slet čarodějnic, a to za každého počasí. Na programu jsou mimo jiné...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Bítovany - Kvůli špatnému počasí a nekvalitnímu hracímu povrchu bylo odloženo před čtrnácti dny utkání mezi Bítovany a třetí rezervou Chrudimi. Nyní...Celý článek »