Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – V sobotu 25. listopadu se na Resselově náměstí v Chrudimi pokusí Kateřinské posvícení přiblížit atmosféru dlouholeté tradice...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V sobotu 26. listopadu od 9 hodin bude na Resselově náměstí probíhat tradiční Kateřinské posvícení. Měšťanská restaurace Muzeum si...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Dnes sice není 27. prosince a Den přípitků, ale je sváteční den a svátky začínají s podzimem i pro všechny vinaře. Patří mezi jejich...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Sobota a pro mnohé i neděle patří vzpomínkám na naše „věrné zemřelé“. Pátek potom slavnosti všech svatých. Babí léto je podle všeho...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim - Slunečné dny nás letos doprovodily až k tradičnímu Kateřinskému posvícení, které je letos poměrně brzo, a tak ho můžete navštívit již...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Svatá Kateřina Alexandrijská byla moudrá a vzdělaná žena. Není proto divu, že ve středověku šlo o velmi populární světici a kostely s jejím...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Advent je tady. Ano, je tomu skutečně tak. Začíná období přípravy na milované i nenáviděné Vánoce. Nenechme si proto vzít období čekání,...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - V sobotu 26. listopadu se nechte pozvat Chrudimskou besedou na Resselovo náměstí, kde je pro vás připraveno Kateřinské posvícení. Až...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Všem čtenářům, kterým vichřice v posledních dnech nic neodnesla, nabízím opět svůj pohled a tipy na víkendové akce v Chrudimi a okolí....Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Listopad nám pomalu končí a co nevidět je tu advent a s ním i příprava na Vánoce. Nechci ale předbíhat, proto vás nebudu nudit s ...Celý článek »