Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim – Čas od času se nejspíše někdo z úředníků probere z mrákoty, případně dostane přímý rozkaz „shora“ a setkání s občany diskutujícími o...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - K uzavírce Slezské ulice, která potrvá až do poloviny října, se teď podle všeho přidá i výrazné omezení v Příčné ulici, která Slezskou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Čas od času se musí buď strážníci, nebo sama republiková policie potýkat i s případy podstatně smutnějšími, než jsou uhynulé kočky a kuny v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Zatímco některými zásahy se hasiči, policisté a strážníci městské policie pochlubí rádi, informace o dalších se snaží potlačovat jak na...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Obyvatelé Moravské ulice si často připadají poněkud na okraji zájmu vedení města. Před třemi lety museli na své náklady likvidovat...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim – Dostat se z Moravské ulice do ulice Slezské a Slovenské, není pro chodce příliš velkým problémem. Potíž nastává v okamžiku, kdy se chodec...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Chrudim - Chodníky po opravě ulice mají obvykle tendenci vypadat nově a moderně. Zcela opačnou zkušenost však mají obyvatelé postupně opravované...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Obyvatelé Slezské ulice se po více než půl roce konečně dočkali. Oprava silnice v jejich ulici, kterou město prý neustále odkládalo a...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Ulice na Novém městě mnohdy připomínají spíše dráhu pro offroad, než ulice druhého největšího města v Pardubickém kraji. Přestože se...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Chrudim - Ve čtvrtek po 17. hodině upozornil strážníky anonym na volně pobíhajícího bílého pudla, který se potuloval v České ulici. Sotva na místo...Celý článek »