Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 20 hodin
Chrudim/Vlčnov – Od začátku existovaly pochyby, jak dlouho azurově čistá voda ve vlčnovském rybníce asi vydrží. A ukázalo se, že oprávněně. Město...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Pardubický kraj – Zastupitelstvo Pardubického kraje včera schválilo krajskou zákonodárnou iniciativu Pardubického kraje, která by změnila rozpočtové...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 20 hodin
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim/Vlčnov – Tento úsek se stal v minulosti už několikrát dějištěm nehody, která skončila vozem na střeše. Předminulý pátek tudy projížděl...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Řidiče čekají změny, které mnohé nepotěší. Navrhla je Správa a údržba silnic Pardubického kraje prý kvůli omezení tranzitu. Čtvrtý květnový...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
MŠ Strojařů se v letošním roce zúčastnila nově vzniklé tradice v oceňování pedagogů v Pardubickém kraji. Ocenění, jehož součástí je...Celý článek »