Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 19 týdnů
Rozhovice/Čepí - Zranění neslučitelná se životem utrpěl po srážce s osobním autem 41letý cyklista. K tragické události došlo v pondělí...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Rozhovice - Opilé 27leté řidičce, která to v červenci napálila poblíž uvedené obce do protijedoucího auta a která vážně zranila svou nezletilou...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrast/Heřmanův Městec - Do prvního ze zmiňovaných měst vyráželi hasiči poté, co jim odsud byla nahlášena havárie osobního auta „smart“. To skončilo...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Rozhovice - Kolem 19. hodiny došlo poblíž této obce k dopravní nehodě, při níž se čelně střetla dvě osobní auta. Následky nebyly naštěstí...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 1 hodina
Pardubice/Chrudim – Situace na místě je velmi náročná. Silně podmáčená zem a vydatný déšť komplikuje práci hasičům i dopravní policii. Policie stále...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Během posledních dvanácti hodin se v Pardubickém kraji odehrály podle mluvčí policie dvě smrtelné dopravní nehody. První se stala na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Heřmanův Městec – V sobotu 18. června se nedaleký Heřmanův Městec pokusí vybudovat tradici keramických trhů. Na náměstí budou řemeslníci a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Heřmanův Městec – V pondělí 24. ledna od 17 hodin se v místní sokolovně koná divadelní představení Deštivé dny od amerického autora Keitha...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Heřmanův Městec/Stojice – Ke kolizi na sněhu a neprůjezdnosti silnice I/37 došlo včera ve večerních hodinách za Stojicemi směrem na Holotín. Řidič...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Heřmanův Městec – Na křižovatce tří ulic se v úterý málem vyboural autobus jedoucí z Klešic. Vlivem prudkého zabrzdění se v něm zranily dvě cestující...Celý článek »