Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Jak to vypadá na skateparku po roce jeho užívání? Radní si na pondělní schůzce vyslechli od dozorčí rady Sportovních areálů města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Černé skládky vznikají a zase zanikají. Nepořádek se obvykle objeví na nějakém dobře zastrčeném místě, kde má tvůrce skládky dobrou šanci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Černé skládky na území města vznikaly, vznikají a podle všeho vznikat i budou. Přestože je Chrudimákům k dispozici sběrný dvůr a bezpočet...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Kočí - Inspektoři z České inspekce životního prostředí (ČIŽP) v Hradci Králové uložili pokutu 240 tisíc korun společnosti Telmont s.r.o. Firma...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Hezkých zákoutí nabízí město opravdu hodně. Především v jarních měsících, kdy stromy nahodí první listy a rozkvetou záhony trvalek, je...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Jakým způsobem řešit vandalismus ve veřejném prostoru? Zdaleka nejde jen o vulgární nápisy na zdech Na Kopanici. Často dochází také k...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Nedávný případ „znesvěcené“ zdi Na Kopanici jen nechal vyhřeznout daleko vážnější místní problém. Tím je dlouhou dobu neuklízený nepořádek...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Čas od času se objeví skutek, který „nadzvedne“ všechny slušné a pořádkumilovné Chrudimáky ze židlí. Jednou je to černá skládka v lesíku u...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Bývalý mlýnský náhon, který protéká středem města, byl před lety za pomoci Holanďanů z Ede nemalými náklady revitalizován. Názory na tento...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Nejnovější výtvor městských „ajťáků“, mobilní aplikace s názvem „Všímálek“, dělá první, nesmělé kroky ve virtuálním světě. Mapka, na níž se...Celý článek »