Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim - Senior centrum v areálu bývalého pivovaru provázejí od počátku stavby vleklé problémy a v poslední době i personální přesuny lidí...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Konkurenční tlak a snaha o zlepšování služeb. To jsou hlavní důvody, které vedly zdejší Centrum sociálních služeb a pomoci k rozšíření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O tom, že starosta města František Pilný (ANO 2011) je nejen podnikatelem, který vlastní několik firem, ale také majitelem mnoha...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 dny
Chrudim – Hashtag #weareoneteam, který provází chrudimský tým, nabírá v posledním období vzhledem k pandemii koronaviru zcela nový rozměr. A fanoušci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Po zvolení nových politických subjektů do vedení města, dalo se očekávat zemětřesení v nejrůznějších dozorčích radách společností, jež...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Nejkrásnější město Pardubického kraje se opět dostává na přední stránky republikových médií. Není to však kvůli skvělému singltreku v...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Ne příliš šťastné kroky a neuvážená rozhodnutí byla podle všeho příčinou problémů, do nichž se dostal zdejší podnikatel Milan Jiruška. Ten...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, poslední loňské jednání městského zastupitelstva bylo všelijaké, jen ne klidné. O nejdelší diskusi...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Centrum sociálních služeb a pomoci (CSSP) je organizací, která dlouhodobě, i přes drobná škobrtnutí, dělá radnici jen a jen radost. Aby ne...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté zvládli odvetné derby s vysokomýteckým Nejzbachem, následně již jejich zrak směřuje k blížícímu se Final Four Poháru...Celý článek »