Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice/Česká Třebová - V těchto dnech pardubičtí celníci dokončili na překladišti v České Třebové kontrolu kontejnerů směřujících z Číny do zemí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Pardubice – V sobotu 8. ledna 2022 krátce před čtvrtou hodinou ranní muž a žena náhodně prohlíželi kontejnery v lokalitě Labský palouk...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Pardubice - Celníci zajistili v rámci kontrolní akce s krycím názvem „Kolek“ více než 95 tisíc cigaret. Krabičky nebyly opatřeny platnou tabákovou...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Pardubice - Celníci opět zabodovali. Díky jejich důsledné kontrole  kápli na muže, který se vyhýbal výkonu trestu a cizince obviněného z krádeže...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Pardubice - Třetí listopadový den zadrželi celníci při silniční kontrole téměř 90 kusů palných zbraní a více než 70 tisíc kusů nábojů bez patřičných...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Pardubice - O víkendu opět hořely v různých částech města kontejnery. K likvidaci plamenů, které pohlcovaly první z nich, hasiči vyráželi...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - V průběhu března vyráželi hasiči ke dvěma desítkám případů nahlášených požárů plastových kontejnerů. Středobodem bylo sídliště...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - V minulých dnech odhalili pardubičtí celníci další případ pašování několika tisíc tablet léku, který lze zneužít k výrobě pervitinu. “Při...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Pardubice - Celníci se při kontrole kontejnerů neprocleného zboží přepravovaného po železnici zaměřili zejména na padělky, které by se mohly ukrývat...Celý článek »
vydáno před 12 let 9 týdnů
Pardubice - Zaměstnanci daňové správy spolu s celníky zastavili v železniční stanici Pardubice kvůli podezření z daňového úniku jízdu vlaku z...Celý článek »