Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Zdejší policejní oddělení aktuálně stíhá 27letého muže, který mařil výkon úředního rozhodnutí, když přes zákaz, který mu uložil soud, usedl...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Luže - Hlídka zdejšího obvodního oddělení ve středu zastavila a kontrolovala v místní části Voletice, 28letého řidiče osobního auta Škoda Octavia.Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Skuteč/Luže - Od února se policisté zdejšího oddělení zabývali případem vloupání do jedné z chalup v Luži. Podle policejního mluvčího...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Chrudim - Sdělení podezření, a to hned ze dvou přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, si byl na...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Luže - Skutečští policisté sdělili v minulých dnech 46letému muži podezření hned ze dvou přečinů - neoprávněného užívání cizí věci a maření...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Pardubice - Policejní hlídka zastavila v úterý před  druhou hodinou ranní v ulici Arnošta z Pardubic Škodu Octavii, aby ji a jejího řidiče...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim/Skuteč - Tento týden začala chrudimská policie trestně stíhat 26letého muže za to, že si jezdil k čerpacím stanicím pro benzín a...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 5 dnů
Ve čtvrtek 25. května navštívil Václav Větvička arboretum Hamzovy léčebny Košumberk. Byl krásný slunečný den. Tentokrát se zahájení sezony arboreta...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 19 hodin
Luže - Ve čtvrtek 25. května je v Hamzově parku připraven program s názvem Květy v květnu, je pro všechny obdivovatele rozkvetlého arboreta...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim/Vlčnov – Tento úsek se stal v minulosti už několikrát dějištěm nehody, která skončila vozem na střeše. Předminulý pátek tudy projížděl...Celý článek »