Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – Po roce opět zde. Nejkrásnější a také nejrozporuplnější pocity vyvolávající svátky. Někdo zkrátka Vánoce miluje, jiný zase nesnáší. Je fakt...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim – Příští rok to bude třicet let, co někteří z nás cinkali klíči, zpívali Modlitbu pro Martu a doufali, že bude konečně vládnout svoboda,...Celý článek »
vydáno před 7 let 19 týdnů
Chrudim – Komu jinému může patřit následující víkend, než nositeli jména boha války Marta? Ano, letos snad, možná, doufejme přijede svatý Martin na...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Říjen je tu a s ním i ranní mrazíky. Kdo prozatím nedolil nemrznoucí kapalinu do chladiče, má nejvyšší čas. Jinak ale máme krásný podzim a...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Společně s odcházející zimou a ředitelkou muzea Martinou Vítkovou, za níž se překvapivě nikdo z vedení města a představitelů místní...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - Poslední adventní neděle je tu co nevidět a v úterý už rozbalíme dárečky pod stromečkem. Ve středu se totiž opět po roce narodí...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Slatiňany/Nasavrky - Pracovníci Správy a údržby silnic Pardubického kraje provádí v současnosti, kdy je vegetační klid, za plného...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Svídnice/Slatiňany/Heřmanův Městec - Během středy se chrudimští hasiči rozhodně nenudili. Vyráželi hned k několika závažným událostem.Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Nasavrky/Chrudim/Slatiňany - Od úterý se policisté potýkají s krádežemi tří jízdních kol, za nimiž si zloděj došel přímo k základním...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Lukavice - Dnes krátce po čtvrté hodině ráno došlo na silnici I/37 u motorestu Skalka k čelnímu střetu nákladního auta s osobním....Celý článek »