Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 22 týdny 6 dnů
Chrudim – Město Chrudim pokračuje v plánování a ve výměně starého veřejného osvětlení za úspornější LED světelné zdroje. Vyhlašuje soutěž na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Část titulku jsem si vypůjčil ze známého filmu.  Na cestu vlakem se musí cestující řádně připravit, vybavit trpělivostí a mít dobrou fyzičku....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Když nebudou peníze, bude se muset svítit méně, nebo vůbec.  „Nerad bych, abychom třeba došli k závěru, že v listopadu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Sliby se prý mají plnit nejen o Vánocích, ale také alespoň před volbami. Toho si jsou vědomi i Chrudimáci, kteří měli obnovu kašny Brusel v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Ceny energií stoupají. I když při vyjednávání rozpočtu město Chrudim počítalo s navýšením cen za energie, takový nárůst nikdo nečekal....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Priority jsou priority. Starosta František Pilný (ANO 2011) mluvil o vichřici už před volbami. V komentáři k návrhu rozpočtového opatření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Pardubický kraj – Od 13. prosince se nemění jenom jízdní řády po celé Evropě, ale na lince R14 z Pardubic do Liberce a Ústí nad Labem také...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Hradec Králové/Pardubice – Zní to jako šílený nápad ze vzdálené budoucnosti, ale systém sdílených aut už v České republice funguje několik let. Jen v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 dnů
Pardubický kraj – V Pardubickém kraji platí od 23. března 2020 v souvislosti s nouzovým stavem v ČR omezení provozu vlaků na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – O tom, že se některé stavební práce na území města neúměrně protahují, si štěbetají nejen vrabci na střeše, ale také mnozí Chrudimáci....Celý článek »