Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 2 dny
Chrudim - V letošním roce zkusila Česká pošta novinku, která však podle reakcí rozhořčených obyvatel města není to „pravé ořechové“. Do poštovních...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim - Radnice teď zveřejnila výroční zprávu, která popisuje její činnost v souvislosti se zákonem o svobodném přístupu k informacím....Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Slatiňany – Do redakce nám přišel otevřený dopis od jednoho našeho stálého čtenáře, který nás požádal o jeho zveřejnění. Podoby a poslání...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Přiznáváme se, že ve včerejším článku došlo původně k přehlédnutí a slova tiskového oddělení byla nechtěně omylem vydávána za vyjádření...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Někdo to označí za „prošmírovanost“ a důkaz existence velkého spiknutí, jehož cílem je kontrolovat občany na každém jejich kroku. Jinému...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Bezradnost a přešlapování na místě. I tak se dá definovat spolupráce, nebo spíše „nespolupráce“ s partnerskými městy. Začalo to už za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Většina radnic vydává nějakou tiskovinu, v níž má oficiálně prezentovat vše zajímavé, co se ve městě děje. Nejinak je tomu v druhém...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Hádka o schůdky do bazénu. I tak se dá nazvat výměna názorů mezi tiskovým mluvčím radnice Alešem Prokopcem a městským zastupitelem Jiřím...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 dny
Chrudim – Jakákoliv městská tiskovina – ať už oficiální, nebo pouze vlastněná zdejšími politickými představiteli, logicky sklouzává do jednostranné...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 dny
Chrudim – Změna způsobu, jakým se v centru města platí za parkování, přinesla mnohá pozitiva. Město sice po několika týdnech zrušilo možnost hradit...Celý článek »