Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 22 týdny
PARDUBICE – Do uzávěrky zbývá necelý týden. V Pardubickém kraji jsou zatím přihlášeny 3 z celkem 60 alejí z celé republiky. Další soutěžní nominace...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Pardubice - Dostupnost služeb a transparentnost úřadu vynesly pardubickému magistrátu první místo v anketě ministerstva vnitra o nejpřívětivější úřad...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Trošku jsem to s tím titulkem přehnal. Nebojte se, nebude se konat žádné velké odhalení, spíš se jenom přiznám k jedné chybě. Před časem mi...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Chrudim - Mimořádné parlamentní volby se nezadržitelně blíží a spolu s tím vrcholí i předvolební kampaň, do které mnohé strany i ...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Městské kino, které už od loňského října kvůli zastaralé technice nepromítá, se možná dočká ještě letos digitalizace. Alespoň je o tom...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Výmoly a díry v silnicích komplikují v současnosti životy řidičům. Stačí totiž chvilka nepozornosti a pneumatiky aut se poroučí s...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Chrudim - Vánoční čas je podle ankety našich čtenářů nejkrásnější pro svoji sváteční atmosféru, jiní zase dodávají, že Vánoce mají...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Chrudim - Schránky obyvatel rodinných domků zaplaví co nevidět letáky s dotazníkem. Město by rádo zjistilo, zda bude mezi obyvateli zájem o...Celý článek »